Lezersreacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.73.157 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 berichten.
sven
hallo Thijs,

sinds mijn geboorte (nu 29) kom ik al met mijn ouders op ameland. eerst een eigen caravan waar nu een vakantiepark onder de vuurtoren is gebouwd. jouw boeken brengen mij iedere keer weer terug naar al mijn vakanties. alle zomers die we door brachten op ameland schieten dan weer voorbij. erg leuk om te lezen hoe je alle straatjes en schelpenpaadjes benoemd. mijn ouders en ik genieten erg van je boeken! wij hebben ze ondertussen allemaal gelezen.

groet sven
Wouter
Hallo thijs,
Alle boeken heb ik nu uitgelezen,
Het word tijd voor een nieuwe haha.
Fantastische boeken heb je geschreven.
Charlotte van der Veen
Dag meneer Visser, wat was uw boek spannend en ook echt goed geschreven, rustig en heel beeldend. Tot op het laatst spannend ook. Een echte page-turner noemen ze dat toch? Ook leuk dat uw echte leven en het fictieve leven van Folkert overeenstemmingen hebben met elkaar. Ben benieuwd wat er nog meer aan autobiografische elementen inzitten😉.
Ik vroeg me af of u uw boeken in eigen beheer uitgeeft? Daar was ik erg benieuwd naar. Zelf zou ik ook graag een boek schrijven en daar zou ik dankbaar advies over willen aannemen van een echte schrijver. Dus mocht u in de gelegenheid zijn, dan zou ik graag met u in contact komen☺️. Echt zoveel respect dat u zo uit u zelf bent begonnen en dat het ook echt heel goed en spannend was. Heerlijk om vanuit bed iedere avond naar Ameland te reizen ☺️. De andere boeken wil ik gauw gaan lezen!
Hartelijke groet en wie weet ziens/horens,
Charlotte
Miranda van Esseveld
Hallo Thijs, Ik heb mijn zomervakanties in mijn jeugd doorgebracht bij mijn familie in Hollum. Ook nu kom ik nog ieder jaar op Ameland. Een paar weken geleden kwam ik bij de Hoge Stoep in Hollum en heb de eerste 2 boeken van de trilogie gekocht. Wat een heerlijke boeken, ik waan me door de gedetailleerde omschrijving van de huisjes en straten, in Hollum. Ik heb net het 3e boek van de trilogie besteld, het nieuwe boek Op Drift en het verboden boek. Ik kon niet wachten tot ik weer op Ameland kom om ze te kopen, dus daarom maar besteld.
Verheug me om ze te gaan lezen.
Volker
Sehr geehrter Herr Visser,
als Deutscher Tourist von Texel nach Ameland gekommen und durch einen Zufall auf Ihre Bücher gestoßen, habe ich von den ersten Seiten an Ihre Bücher verschlungen! Man lernt sehr schnell viel über die Insel und findet sich immer wieder an Orten, die man gerade erst oder schon vor längerer Zeit kennengelernt hat.
Mit großer Freude habe ich Ihre Bücher gelesen und freuen mich sehr, dass die Reise mit Ihren Geschichten weiter geht!
Bleiben Sie noch lange gesund, damit wir noch viel von Ihnen lesen können!
Mit den Besten Wünschen
" der duitse" 🙂
Richard Post
Geweldige boeken Thijs, wanneer komt de nieuwe?
Jelle Talma
Beste Thijs, als oud Amelander heb ik al jouw boeken met plezier gelezen. De herkenning aan vroeger, straten routes etc., zijn zo goed beschreven. De spanning in de boeken met herkenning van oude namen evenzeer.
Wanneer komt het volgende boek? Ik kan er bijna niet op wachten. Top
Adriaan Buitink
Wat een heerlijke boeken om te lezen. Zeker nu we zelf in hollum verblijven. Uiteraard de sukermantkes uitgeprobeerd. De verhalen zouden een tv-serie verdienen. Terschelling Sil, Vlie dr. Deen en Ameland, ja geef het een naam ‘de geheimen onder de toren’? Ooit idee geweest?
Geschiedenis herleeft en de romantiek van het eiland spreekt aan.
Geesje Brands
Ik heb alle boeken van dhr Visser gelezen. Prachtige boeken, die je in 1 ruk uitleest. Pakkend, boeiend en heerlijk om te lezen, op naar het volgende boek.
Henri en Iki Huigen
Tijdens onze vakantie op Ameland zag ik in Hollum bij de Hoge Stoep het nieuwste boek liggen. Totaal verrast, maar direct gekocht. Geweldig om na de trilogie weer een boek te lezen van ons geliefde Ameland.
Thijs Visser, heel erg bedankt.
Bert en Nel de Jong
Voor een weekje weer op het mooie eiland Ameland en gelijk het nieuwste boek Op Drift van Thijs Visser gekocht
ook dit weer in 1 adem uitgelezen net als de vorige 3 Geweldig.
En het mooiste is natuurlijk ook de herkenbaarheid van het eiland dat geeft je het gevoel er midden in te zitten.
Hopelijk komt er weer een vervolg wij kijken er naar uit
in onze Fam gaan de boeken snel in het rond .
Thijs Visser dank je wel voor weer een geweldig boek .
Kees Fielstra
Dag Thijs,
Wat heb je me weer meegenomen op mijn mooie Ameland en speciaal door de straten van het dorpje Hollum. Ik liep in gedachten steeds mee met de verzonnen en herkenbare personen. Prachtig!
De gasten uut Twente kwamen uit Tilligte. Ook toevallig dat daar een voor mij bekende schrijver woont. De echt gebeurde ramp met de reddingboot is er ook heel mooi in verweven.
En zoveel meer dat ik heb herkend. Ik heb andere uurtjes ingeleverd om te lezen en de paar honderd bladzijden waren zo om!
Dank voor die uren. Hartelijke groeten van ons voor jullie.
Lena van den Bosch
De trilogie heb ik in een adem uitgelezen. Heerlijke boeken met goede dosis spanning. Wij komen al jaren op Ameland. Het is erg leuk om alle bekende straatjes en plekken voor de geest te kunnen halen. Net het nieuwste boek ‘ op drift’ besteld. Kan haast niet wachten tot het binnen is. Hoop dat er nog vele van deze boeken worden geschreven!
Jenny van Dort
Gisteravond toen ik thuis was ben ik onmiddellijk in het boek over Ameland gaan lezen Ik kon haast niet stoppen en ben toen tot 2 uur door gegaan. Vanochtend weer direct verder. Alles herken ik, dus bij wat ik lees heb ik de hele situatie voor me. Net of ik daarbij aanwezig ben. Straks ga ik maar weer verder
Jan A. Blaak
Ik ben diep onder de indruk van het boek: terug naar de toren. Gefeliciteerd
H. Huigen
Ik heb Uw boek in één adem uitgelezen.
Wat een geweldig boek, en om zo te kunnen schrijven.
Hans Tepper
Ik heb deel III van je trilogie in een keer uitgelezen. Mooie verhaallijnen en heerlijk herkenbaar.
Norman Henstra
Ben zeer onder de indruk van je eerste boek, zou je dankbaar zijn als we een persoonlijke noot in je boeken mogen ontvangen, en wil je vragen om ergens de inspiratie op te doen om opnieuw te gaan schrijven.
Agnes Deekens
Ik heb "Terug naar de toren" vorige week op Ameland gekocht en vandaag uitgelezen, wat een heerlijk boek! Mijn complimenten! Had ik de andere delen nu ook maar gelijk gekocht.
Klaas Uildriks
Wat een fantastische verhalen schrijft u, als schrijver kende ik u niet maar na mijn bezoek afgelopen week aan Ameland en het lezen van twee van uw boeken ben ik helemaal verkocht.